Rust en ruimte voor alle atleten

Voor sporters, individueel en in teamverband, zijn de omstandigheden waaronder ze zich voorbereiden van groot belang voor het leveren van de beste prestaties. Rust en ruimte zijn daarbij cruciaal. Watersley Sports & Talent Park biedt uitgebreid gefaciliteerde verblijfsmogelijkheden. Naast groepswoningen voor teams is er ook het ‘Mix House’, waarin individuele topsporttalenten zich kunnen huisvesten. Voor sporters die voor een kortere periode gebruik willen maken van de faciliteiten op Watersley Sports & Talent Park, is er de Shortstay.

Groepswoningen
Op het park zijn 12 groepswoningen met 10 slaapkamers per woning, waar teams samen kunnen leven. Samen deel je een ruime woonkamer, een keuken, een eigen achtertuintuin en sanitaire ruimtes. Op de zolder is voldoende bergruimte voor iedere bewoner. Iedere woning heeft een eigen parkeerplek voor de deur, stallingmogelijkheden en reparatieruimte.

‘Mix House’
Ook de Mix Houses hebben maar liefst 10 slaapkamers. Hier kun je als individuele topsporter of als klein team verblijven samen met andere sporters.

Samen deel je een ruime woonkamer, een keuken, een eigen achtertuintuin en sanitaire ruimtes. Op de zolder is voldoende bergruimte voor iedere bewoner. Iedere woning heeft een eigen parkeerplek voor de deur, stallingmogelijkheden en reparatieruimte. De Mix Houses worden volledig gemeubileerd aangeboden.

Shortstay
De Shortstay heeft maar liefst 21 slaapkamers, verdeeld over 3 vleugels. Naast high-speed wifi en een televisie heeft iedere vleugel een volledig ingerichte gecombineerde woon- en eetkamer en een gedeelde badkamer. Ook de gezamenlijke keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de verschillende buitenterrassen kun je heerlijk genieten van het groen, de rust en de ruimte die Watersley Sports & Talent Park zijn gasten bied.

Natuurlijk is er ook aan het materiaal gedacht. Er is een afgesloten fietsenstalling in de Shortstay en een plek om de fietsen grondig te kunnen poetsen.

Start typing and press Enter to search