Leren in een realistische omgeving

De rijke en realistische omgeving van Watersley Sports & Talent Park nodigt je uit om samen met alle talenten te gaan voor Goud. Een ieder die het wil kan hier een steentje aan bijdragen; het onderwijs, het bedrijfsleven, herintreders, de provincie, de gemeente en overige instellingen. De mooie prestaties van de topsporttalenten in de toekomst zal iets zijn om samen te vieren, om samen trots op te zijn. De Olympische gedachte: “Meedoen is belangrijker dan winnen”, zal tot een win – win situatie voor iedereen leiden.

Watersley Sports & Talent Park is bij uitstek een omgeving waarin jongeren en hun begeleiders worden uitgedaagd om te laten zien en ontdekken waar ze goed in zijn.

Verschillende talenten en kwaliteiten van allerlei niveaus zijn een waardevolle aanvulling op de aanwezige topsporttalenten. Of het nu laag geschoolde diensten betreft of van academische aard, alles is denkelijk en mogelijk.De leer-, werk- en trainingsplekken zullen legio zijn: van groentekweker tot diëtist. Van klussenman tot baliemedewerker, van interieurverzorger tot hostess tot reisadviseur, van sportmasseur tot fysiotherapeut tot sportarts, sportfysioloog. Van schoolzwemmen tot sportleider, activiteiten leider.

Watersley Sports & Talent Park groeit zo uit tot een mooi voorbeeld van hoe integrale samenwerking kan functioneren, een stuk sociale innovatie.

Start typing and press Enter to search