ALLES AANWEZIG VOOR EEN GOEDE BASIS

Verblijven
Watersley Sports & Talent Park biedt uitgebreid gefaciliteerde verblijfsmogelijkheden. Naast groepswoningen voor teams is er ook het ‘Mix House’, waarin individuele topsporttalenten zich kunnen huisvesten. Voor sporters die voor een kortere periode gebruik willen maken van de faciliteiten op Watersley Sports & Talent Park is er de Shortstay. Kortom, de verblijfsmogelijkheden zijn zeer geschikt voor teams en individuele sporters die gezamenlijk willen werken aan hun ontwikkeling.

Onderwijs
In de omgeving van het Watersley Sports & Talent Park vinden de sporters naast faciliteiten voor hun sportieve inspanningen tal van onderwijsinstellingen voor hun maatschappelijke ontwikkeling. Trevianum Scholengroep en het DaCapo College bieden middelbaar onderwijs, van VMBO tot VWO. Middelbare beroepsopleidingen en Hogere beroepsopleidingen kunnen gevolgd worden bij onder anderen het Leeuwenborgh College, Hogeschool Zuyd en het Fontys. Al deze onderwijsfaciliteiten zijn op fietsafstand, maar ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn de universiteiten van Maastricht, Aken, Luik en Hasselt binnen 30 minuten bereikbaar. Hier kunnen opleidingen worden gevolgd in het Nederlands, Duits, Frans en Engels.

Watersley Plaza en Bodega
Het evenementengebouw Watersley Plaza biedt de mogelijkheid om bijeenkomsten, presentaties, teambesprekingen en andere activiteiten voor grotere groepen te organiseren. Tot wel 500 personen kunnen de evenementen bijwonen.

Op het terrein bevindt zich ook een evenementen-gebouw dat de mogelijk bied om bijeenkomsten, presentaties, teambesprekingen en andere activiteiten voor grotere groepen te organiseren.

Direct aangesloten aan de evenementenzaal bevindt zich de Bodega. Hier wordt door een professioneel team maaltijden aangeboden, helemaal toegespitst op de individuele behoeften van de topsporter.

Wil je in alle rust, of met je team, werken of vergaderen? Ook het huren van een eigen kantoorruimte in de Watersley Plaza is mogelijk.

Zorg en trainen
Naast alle faciliteiten die de Sportzone te bieden heeft is ook op het terrein van Watersley Sports & Talent Park aan trainingsmogelijkheden gedacht. Er kan gebruikt gemaakt worden van een grote gymzaal en er zijn faciliteiten voor krachtraining. Verschillende fysiotherapeuten en masseurs zorgen voor de nodige lichamelijke begeleiding.

Fietsparcour MTB
Op het terrein van Watersley Sports & Talent Park is een uitdagend Mountainbike Parcours aanwezig, die voor wedstrijden en trainingen gebruikt kan worden. Met de nodige hoogteverschillen, verschillende ondergronden en lastige bochten is het hét trainingsparcours bij uitstek. Bovendien is er voldoende ruimte om het parcours in de toekomst uit te breiden.

Vlakbij het parcours is er voor trainingsdoeleinden ook een zandparcours aangelegd.

Start typing and press Enter to search