Regulieren universiteiten leren je om de problemen uit het verleden op te lossen, wij helpen je om je toekomst te creëren.

Ben jij een ambitieuze, gedreven atleet die zowel in de sport als daarbuiten wil slagen? Ben je opzoek naar nieuwe uitdagingen en kansen voor je toekomst naast je huidige carrière?

Team Academy Maastricht & Watersley Sports & Talentpark slaan de handen ineen om ‘s werelds eerste internationale Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship (BBA) gericht op topsporters aan te kunnen bieden. Dit 4-jarige programma is ontworpen om je te voorzien van de juiste mindset, tools en kennis die nodig zijn om te slagen in de snel veranderende economie. Waarbij je sportieve carrière niet uit het oog wordt verloren.

Hoe werkt Team Academy?

Net als in sport is de beste manier om te leren door te doen. In ons exclusieve, volledig geaccrediteerde BBA-programma leer je hoe je zakendoet door je eigen bedrijf of NGO op te richten. Dit is een echte organisatie waarin je werkt met echte klanten en zelfgecreëerde producten of diensten en inkomsten. Alles wat je leert, pas je toe in jouw bedrijf. Om te slagen in een steeds meer geglobaliseerde wereld, zul je ook samenwerken met ondernemers uit verschillende culturen en achtergronden over de hele wereld. Gedurende het proces word je ondersteund door een team van coaches, mentoren en professionals, die jou geavanceerde kennis bieden die je als ondernemer of werkzaam in een organisatie nodig hebt. Als je eenmaal bent afgestudeerd heb je een wereldwijd erkend bachelordiploma behaald, 4 jaar werkervaring en een succesvol, duurzaam bedrijf gerund.

Wat maakt Team Academy Watersley anders?

Flexibel programma

Dit programma wordt aangepast op de hectische schema’s van jou als topsporter. Dit betekent dat je binnen elke module je eigen tempo kunt bepalen, afhankelijk van je schema en leerstijl. Uiteraard vergt het volgen van een BBA ook de nodige toewijding en engagement.

Brede carrièrekansen

Onze BBA is een wereldwijd erkende bachelordiploma waarmee je in aanmerking komt voor relevante Master-opleidingen, je eigen bedrijf kan creëren of binnen een bestaand bedrijf kunt werken. Je kan ervoor kiezen om aan de slag te gaan in de sportindustrie op het gebied van bijvoorbeeld: sportmarketing, sponsoring, evenementenproductie, facilitymanagement etc. Of je kan binnen andere industrieën werken in functies zoals innovatiemanager, producteigenaar, managementconsultant, creatief directeur of een zelfgecreëerde positie.

Collaborative Approach

Dit programma richt zich in de eerste plaats op hoe je leert, niet op wat je moet leren. Trainen en battelen met de beste sporters wereldwijd maakt je tot een betere topsporter. Hetzelfde geldt voor de ontwikkelingen in je verdere carrière. We ondersteunen jou, geven je tools, methoden en de juiste mindset om het beste uit jouw team en jezelf te halen door je leerervaring zo optimaal mogelijk in te richten.

Ervaren, wereldklasse experts

Tijdens het programma word je ondersteund door een team van coaches en mentoren, maar het merendeel van het onderwijs wordt gedaan door ervaren field experts. Je leert van topondernemers, consultants en CEO’s. We selecteren ze op basis van de behoeften van de onderneming van de studenten, zodat studenten de meest actuele, relevante kennis krijgen die ze onmiddellijk kunnen toepassen in hun loopbaan.

logo-team-academy-maastricht

Wil je meer informatie over het programma kijk op de website of neem contact met ons op via maastricht@teamacademy.nl

www.teamacademy.nl

Academy Facts

  • Idee voor bedrijf niet nodig
  • Private opleiding
  • Financiering via DUO mogelijk
  • Beperkt aantal beurzen beschikbaar
  • Financiering met winst uit eigen onderneming
  • Relevant diploma noodzakelijk (MBO4-, HAVO- of VWO-niveau of gelijkwaardig buitenlands diploma)
  • Aanvraagdeadline: 1 juli
  • Maximaal 15 studenten per team

Start typing and press Enter to search